Candidatul PNL la europarlamentare, Mihai Ţurcanu: Doresc să vă reprezint cu mândrie

mihai turcanu pnl botosani2Mihai Ţurcanu a declarat, duminică, cu prilejul lansării sale ca şi candidat al PNL la europarlamentare că, pe 25 mai, Botoşaniul are unica şansă să aibă un europarlamentar din acest judeţ. El a ţinut să precizeze că Regiunea Nord-Est este cea mai grea euroregiune din Uniunea Europeană.

like facebook

Sunt născut, educat, am familia, prietenii, pasiunile în acest judeţ. Doresc să vă reprezint cu mândrie. PNL a hotărât ca regiunea Moldovei să aibă propriul candidat şi implicit candidatul Botoşaniulului. Am emoţii mari şi voi duce acest discurs la bun sfârşit, cu toate că piele îmi este ca de găină. Astăzi vă vorbesc în calitate de candidat, de candidat al vostru, al botoşănenilor, al moldovenilor şi al românilor. Un candidat pentru europarlamentul european. Regiunea Nord Est este cea mai grea euroregiune din cadrul UE. Moldova va avea europarlamentarul său şi asta mulţumită PNL, care a găsit ca soluţie această variantă: Mihai Ţurcanu„, a spus candidatul PNL, Mihai Ţurcanu.

Lansarea lui Mihai Ţurcanu a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor în prezenţa a sute de liberali şi a preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

2 thoughts on “Candidatul PNL la europarlamentare, Mihai Ţurcanu: Doresc să vă reprezint cu mândrie

  1. De ce credeti ca Mihai Turcanu candideaza la Botosani din partea PNL si nu altcineva de la Bucuresti?
    Paspuns> pentru ca acesta nu va obtine mai mult de 6%voturi. Cum sa ne reprezinte Mihai Turcanu pe noi, botosanenii? Omul asta nici nu are habar ce face Parlamentul European si nici n-o sa invete niciodata. Pentru ca nu poate!

  2. Un analfabet vrea sa ne reprezinte stie doar jocuri murdare alaturi de ciobanul de la cj cu care l au inlaturat de pe lista pe Mircea Diaconu, Poate e mai bine asa va ramine la oile lui la Sulita si va cistiga un om care merita MIRCEA DIACONU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *