Liderul PNL, Crin Antonescu, huiduit la Târgul Agro-Zoo

crin antonescu targ agro zooLiderul PNL, Crin Antonescu, nu a fost primit prea bine la manifestarea de la Poligonul ACR, la Târgul Agro-Zoo. În momentul în care s-a urcat pe scenă pentru a le vorbi participanţilor de la manifestare, câţiva dintre botoşăneni l-au huiduit.

Ţinând cont de acest aspect, atât discursul lui Antonescu, dar şi al preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost unul foarte scurt.

like facebook

Vă mulţumesc din suflet că sunteţi prezenţi. Am fost alături de dv., suntem alături de dv. Am văzut că sunteţi şi dv. supăraţi că vremea este caşa cum este. Vă urez distracţie plăcută, multă sănătate şi vă asigur de toată susţinerea Consiliului Judeţean. Vă mulţumesc din suflet„, a spus Florin Ţurcanu.

spectatori targ agro zoo

În momentul în care a început discursul lui Antonescu, au început şi huiduielile.

Vă mulţumesc pentru invitaţia de a fi alături de dv la această serbare tradiţională. Vremea de afară nu este cu noi, dar să sperăm că este semn de belşug. Vreau să vă salut, să vă doresc toate cele bune,  să vă spun că  vom încerca cu tot ce ne stă în putinţă să fim alături de Botoşani şi botoşăneni. Vă doresc sănătate, belşug”, le-a spus Antonescu celor peste 200 de botoşăneni prezenţi la târg.

spectatori targ agro zoo2Crin Antonescu s-a aflat, duminică, al Botoşani, pentru a lansa candidatul PNL la europarlamentare, pe Mihai Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *