Crin Antonescu, ţinut în ploaie la Târgul Agro-Zoo

florin turcanu crin antonescu botosaniLiderul PNL, Crin Antonescu, a stat în ploaie mai bine de un sfert de oră, în spatele scenei de la Târgul Agro-Zoo. Pentru că pe scenă evolua un artist din Formaţia Lăutarii din Chişinău, condusă de Nicolae Botgros, Crin Antonescu a fost nevoit să stea în ploaie alături de preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, şi familia acestuia, dar şi de parlamentarii din PNL, vicepreşedintele PNL Botoşani, Gheorghe Sorescu şi preşedintele organizaţiei municipale a PNL Botoşani, Viorel Iliuţă, şi alţi membri din partid.

like facebook

florin turcanu crin antonescu botosani1

Fratele lui Florin Ţurcanu, Mihai Ţurcanu, candidatul PNL la europarlamentare pe Regiunea Nord-Est, a fost cel care i-a ţinut umbrela liderului de partid.

La spectacolul de duminică, care a avut loc la Poligonul ACR, au participat peste 200 de oameni, care, în ciuda ploii, au asistat la concertul artiştilor.

 

One thought on “Crin Antonescu, ţinut în ploaie la Târgul Agro-Zoo

  1. Poate ploaia ii face bine si il trezewste la realitate sa si dea seama de prostiile pe care le face ca oricum e prea tirziu si a perdut cursa pt Cotroceni inainte de a incepe. Dar poate e mai bine asa ca ne mai trezeam cu dobitocii familiei Turcanu pe lqa Cotroceni ceva consilieri ca la gradul lor de nesimtire te poti astepta la toate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *