Crin Antonescu: Ceea ce i se intampla domnului Turcanu la Botosani, mi se intampla si mie

crin antonescu pnl botosani6Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avut numai cuvinte de lauda la adresa organizatiei din Botosani. El a declarat, duminica, cu prilejul lansarii candidatului PNL la europarlamentare pe regiunea Nord-Est, ca organizatia din Botosani este una dintre cele mai puternice din tara.

like facebook

Vreau sa multumesc tuturor pentru ceea ce faceti in comunitatile dv., pentru ca prin ceea ce faceti ca presedinte al Consiliului Judetean, ca primari, consilieri, militanti liberali cunoscuti si necunoscuti, membri ai comunitatii dv. faceti cinste PNL. Avem organizatii puternice la Iasi, avem primar al Bacaului si organizatie puternica la Bacau, dar pentru mine, ca presedine al PNL, de cate ori ma gandesc la Moldova, primul gand este la Botosani. Oricum afla acum si Romeo Stavarache (nr.primarul Bacaului) si Adomnitei (presedinte CJ Iasi).  La Botosani putini s-au asteptat sa avem construita cu migala, cu munca, in cativa ani, una din cele mai puternice organizatii liberale din Romania. Pentru asta va multumesc si multumesc bunului prieten Florin Turcanu. Avem de dat o batalie. Batalia acestor alegeri, din care dupa cum veteti cel mai tare si mai tare pe contracandidatii nostri nu-i preocupa ce o sa sutina in Parlamentul european. Preocuparea tuturor este daca PNL face sau nu 22% , daca Antonescu va pleca sau nu. Ceea ce i se intampla domnului Turcanu la Botosani, mi se intampla si mie„, a spus Crin Antonescu la Botosani, care a menţionat că nici lui Victor Ponta, dar nici lui Traian Băsescu nu-i plac liderii puternici care vor să facă din PNL un partid cu adevărat puternic.

El a criticat alianta cu PSD spunand ca PNL nu a acceptat sa ramana o masca.

Turcanu la Botosani nu era bun, pentru ca avea partid puternic. Petrache la Ilfov nu era bun, pentru ca si el era puternic„, a mai spus Antonescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *