Turcanu atac la social-democrati: Sunt atat de rai incat ne doresc moartea pentru a ramane ei in picioare

florin turcanu pnl botosaniPresedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, i-a atacat, duminica,  pe social-democrati. El a declarat ca obiectivul sau personal este acela ca PSD sa nu mai castige alegerile la Botosani. El a criticat faptul ca PSD a avut dupa Revolutie la comducere grosul primarilor si parlamentarilor, insa nu au facut nimic pentru judet.

8″Dupa Revolutie, Botosaniul a fost ultimul judet in ceea ce priveste locrile de munca, dezvoltare si PIB-ul Romaniei. PSD-isti au avut toti parlamerntarii, au avut 90% din primari. Am gasit scoli care erau vai de mama  lor, spitalele aratau ca dupa razboi, nu mai spun sistemul de alimentare cu apa sau drumurile. Nu au facut nimic. Eu personal il intreb pe D-zeu de ce a trebuit sa fac politica, sa imi pun sanatatea si libertatea in joc. In fiecare zi vreau sa intaresc acest partid, sa fiti puternici, uniti. PSD nu merita sa conduca acest judet niciodata. Au folosit acest partid numai la alegeri„, a spus Turcanu celor prezenti in sala.

crin antonescu pnl botosani1El le-a cerut liberalilor sa mearga din poarta in poarta si sa ceara cetatenilor sa voteze candidatul PNL la europarlamentare, Mihai Turcanu.

Daca vom lua 23-25 % vom unifica dreapta vom da presedintele Romaniei in toamna. Crin Antonescu este singurul politician care a ajutat Botosaniul. Respecta Botosaniul si va ajuta acest judet sa avem drumuri modernizate, spitaale nodernizate sa avem apa si canalizare asa cum au alte judete. PSD-istii sunt atat de rai, incat ne doresc moartea pentru a ramane ei in picioare„, a adaugat Turcanu.

3 thoughts on “Turcanu atac la social-democrati: Sunt atat de rai incat ne doresc moartea pentru a ramane ei in picioare

  1. O vorba romineasca spune ca cine se aseamana se aduna asa ca domnule cioban vacar vezi de ce stii mai bine VACI si OI ca ma gindesc ca esti mai bun acolo si nu te mai plinge atit. Parca mi ar fi rusine sa fiu in locul tau (nu meriti nici o forma de respect) vacarule sa mai deschid gura dupa magaria pe care ai putut sa o faci cu un om de talia si caracterul DOMNULUI MIRCEA DIACONU (dumnealui merita respectul meu si cred ca si al multor botosaneni) pentru ati propulsa fratele pe lista europarlamentarilor.Ce oameni josnici si mizerabili au ajuns in fruntea acestui partid istoric. MARE PACAT. Dar noi in Botosani nu mai avem oameni de valoare care sa ne conduca si sa ne reprezinte? La PNTCD un turnator securist (furtuna) la PSD un retardat redus mintal cu linii de mare viteza in cap la PNL un vacar hot si sarlatan la PDL o gasca de smecheri si hoti gheorghita humelnicu si altii

  2. E posibil … foarte posibil sa ii uram de moarte. Dar sa nu uitam ca Florin Turcanu (acest cetatean onorabil, de altfel, daqr cu vadite inclinatii fasciste) ne-a amenintat, pe noi si urmasii nostri, ca nu va mai ramane neam de PSD-ist.
    Ii uram succes, dar repetand obsesiv ideile ciudate care ii mobileaza strategia electorala, nu le transforma in adevaruri ci ridiculizeaza ceea ce a mai ramas din imaginea doctrinei liberale.

    Mandru ca sunt ROMAN !

  3. Daca psd-istii sant atat de rai, de ce-i mentin in functii pe penelisti? VOTATI MIRCEA DIACONU!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *