Deputatul Roxana Anuşcă Ţurcanu a avut cel mai scurt discurs la lansarea candidatului PNL la europarlamentare

roxana anusca pnl botosaniPrezentă la intalnirea cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, deputatul Roxana Anuşcă Ţurcanu, a avut cel mai scurt discurs in fata celor peste 700 de liberali.

like facebook „Va multumesc ca sunteţi  alaturi de noi intr-un numar atata de mare. Vă mărturisesc că am emoţii, ca de obicei când mă aflu în faţa liberalilor mei, dar cei care au emoţii pot învinge. Astăzi, văzându-vă aici, sunt sigură că împreună, pe 25 mai, mai bine zis pe 26 mai, vom fi victorioşi”, a spus deputatul Roxana Ţurcanu.

copiii lui florin turcanu

La lansarea candidatului PNL la europarlamentare, Mihai Ţurcanu, au fost prezenţi şi trei dintre copiii soţilor Florin şi Roxana Ţurcanu.

One thought on “Deputatul Roxana Anuşcă Ţurcanu a avut cel mai scurt discurs la lansarea candidatului PNL la europarlamentare

  1. Lansare murdara in familie cu jocuri de culise murdare cu oameni josnici la butoane cit despre doamna alta panarama a spus cit a stiut mai mult nu o duce capul. Astia sunt oamenii pe care i am votat sa ne reprezinte ne meritam soarta. Oamenii de valoare au fost scosi de pe lista sa faca loc pilosului Turcanu loc ocupat cu brinza oi si bani ca oarece competente nu are s a vazut si in postul de la capitala ca a fost nul noroc ca s a gasit cineva mai luminat sa l schimbe la timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *