Viorel Iliuta la intalnirea cu liberalii: Botosani este un judet liberal, iar din 2016 si municipiul Botosani va fi liberal

viorel iliuta pnl botosaniPresedintele PNL al municipiului Botosani, Viorel Iliuta, a declarat, duminica, la intalnirea cu liberalii ca Botosaniul este un judet liberal, iar in 2016 si municipiul Botosani va fi liberal.

Mesajul pe care PNL il transmite in judetul Botosani este ca PNL este un partid puternic. Niciun alt partid nu are un candidat eligibil asa cum are PNL. Prezenta lui Crin Antonescu arata sustinerea de care se bucura candidatul nostru. Avem candidat pentru ca meritam, pentru ca am muncit, pentru ca nu ati renuntat niciodata. Botosani este un judet liberal, iar din 2016 si municipiul Botosani va fi liberal. Botosanenii vor intelege mai devreme sau mai tarziu ca teoriile PSD-iste nu tin de foame. Suntem diferiti pentru ca nu mintim, pentru ca avem o meserie si o profesie. Suntem diferiti pentru ca stim sa iubim, sa iertam si sa construim. Suntem diferiti de ceilalti pentru ca stim sa castigam si o vom arata in noiembrie„, a spus Viorel Iliuta.

like facebook

crin antonescu pnl botosani1

Intalnirea a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, in prezenta liderul PNL, Crin Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *