Foto!Crin Antonescu a ajuns la Botosani. Sute de liberali prezenti la intalnirea cu liderul PNL

florin turcanu crin antonescuPresedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intampinat, duminica, de liderul PNL Botosani, Florin Turcanu, parlamentarii liberali, dar si de alti membri ai organizatiei judetene a PNL.

Florin Turcanu si-a primit seful imbracat in costum popular, dupa care au intrat in sala de la Casa Sindicatelor, unde a fost asteptat de peste 700 de membri de partid. In ciuda vremii ploioase, liberalii s-au adunat in numar mare, in sala fiind si persoane care au stat in picioare.

crin antonescu botosani1

like facebook

Crin Antonescu a ajuns la Botosani pentru lansarea candidatului PNL la europarlamentare pe Regiunea Nord-Est, Mihai Turcanu.

 

 

crin antonescu roxana anusca

liberali casa de cultura a sindicatelor

 

 

One thought on “Foto!Crin Antonescu a ajuns la Botosani. Sute de liberali prezenti la intalnirea cu liderul PNL

  1. Jalnici au scos de pe liste un un candidat de marca (MIRCEA DIACONU) ca sa faca loc vacarului de la Sulita (fratele ciobanului de la CJ). RUSINOS si SCANDALOS Nu seamana a nepotism ceausist tehnica comunisto ceausista.Deschideti ochii botosaneni si nu mai votati toate scursurile gen turcanu portariuc cosmin bisnitari si etnobotanisti(nu merita majuscule)sa ne faca de rusine in afara tarii. Ne ajunge imaginea de hoti facuta de tigani vreti sa ne catalogheze exteriorul si ca analfabeti si oligofreni? Pot sa pun pareu ca ca vacarul nu stie o iota de engleza sau o limba de circulatie europeana. Tare mi as dori sa pierd pareul. Asa ca mai bine votati MIRCEA DIACONU pt a ne reprezenta in Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *