Florin Ţurcanu în vizită cu familia la târgul Agro Zoo. Vezi ce şi-a cumpărat!

florin turcanu targ agro zoo botosaniPreşedintele Consiliului Judeţean a vizitat, duminică la amiază, târgul Agro Zoo. Florin Ţurcanu a fost însoţit de familie şi a profitat de prilej pentru a face cumpărături.

Şeful judeţului şi-a cumpărat trei scrofiţe vietnameze, cu 500 de lei bucata, această rasă fiind cunoscută pentru calitatea cărnii. Acesta a explicat că el nu consumă carne, însă a luat animalele pentru membrii familiei sale, una dintre scrofiţe fiind gestantă.

like facebook„Carnea acestui porc nu are colesterol. Ajunge la 35-40 de kilograme la maturitate şi nu este murdar. Scrofiţele pot rămâne gestante din trei în trei luni”, a spus Florin Ţurcanu despre animalele achiziţionate.

Florin Ţurcanu a mai adăugat că vremea nu fost favorabilă organizării unui târg în are liber, însă ploaia familia florin turcanu targ agro zoo botosaniajută la agricultură.

” Le mulţumesc botoşănenilor care au participat cu exponate cât şi vizitatorilor acestui târg. Dumnezeu a dat şi un pic de ploie şi ieri şi astăzi. Sper ca până după amiază vremea să fie mai frumoasă”, a mai spus şeful judeţului.

 

 

 

 

scrofite vietnameze targ agro zooscrofite vietnameze targ agro zoo1

One thought on “Florin Ţurcanu în vizită cu familia la târgul Agro Zoo. Vezi ce şi-a cumpărat!

  1. sa mai studieze ciobanul in ce priveste vietnamezii astia nu sunt tauri sau oi e un pic mai complicat pt mintea lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *