Un consilier judetean cere ca toate documentele de la Nova Apaserv sa treaca prin Consiliu

ciusteaConsilierul judetean Dorin Ciustea a cerut in sedinta de Consiliu Judetean, ca toate documentele de la societatea Nova Apaserv sa treaca si sa fie aprobate in Consiliu. Asta dupa ce, sustine consilierul judetean, Curtea de Conturi a constatat mai multe abateri, in urma unui control a unor documente de la Nova Apaserv, emise in anii 2011-2012.

like facebookCurtea de Conturi a constatat niste abateri de la legalitate si aceste abateri sunt explicate prin faptul ca autoritatea judeteana, in speta Consiliul Judetean, nu a exercitat drepturile in ceea ce priveste calitatea de actionar majoritar . Nu au fost supuse votului Consiliului Judetean organigrama si statul de functie, situatiile financiare anuale, numirea si revocarea membrilor CA, remuneratia membrilor CA, bugetul de venituri si cheltuieli. O parte, putine, au fost supuse aprobarii CJ”, a spus Ciustea.

El a solicitat presedintelui CJ sa dispuna cat mai urgent ca aceste materiale sa fie supuse autoritatii deliberative, pentru a nu mai da posibilitatea Curtii de Conturi sa reproseze si actualului Consiliu ca nu si-a facut datoria.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *