Scandalos! Un alt tânăr contrabandist a încercat să spargă un baraj al Poliţiei de Frontieră

Parchetul BotosaniUn al doilea caz privind încercarea de a sparge un baraj al Poliţiei de Frontieră  a fost înregistrat, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai. Un tânăr de 23 de ani din Darabani, care transporta cu maşina peste 32.000 de pachete de ţigări de contrabandă, încercat să treacă cu Mitsubishi-ul de „filtrul” Poliţiei de Frontieră, însă a fost prins cu focuri de armă.

Romeo Gavriluţă a fost prin în cadrul unor operaţiuni derulate de Poliţia de Frontieră Iaşi sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Tânărul era cunoscut ca fiind contrabandist, el fiind reţinut şi în luna noiembrie 2013, în urma unor acţiuni ale DIICOT.

like facebookPentru că era monitorizat, el a fost prins uşor de oamenii legii.

Joi, a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă, primind mandat de 30 de arestare pentru 30 de zile pentru contrabandă şi dare de mită.

Infracţiunea de dare de mită a fost săvârşită în mai multe rânduri, el promiţând diferite sume de bani poliţiştilor de frontieră pentru a-i permite să aducă ţigări din Ucraina.

Incredibil! A intrat cu maşina plină cu ţigări de contrabandă în Poliţia de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *