Tânără din Botoşani, operată de cinci ori, se simte mai bine, însă va fi supusă unei noi intervenţii

monica neamtu iasiStarea Monicai Neamtu, in varsta de 19 ani, evolueaza favorabil. Dupa zeci de zile pline de emotii si durere, familia tinerei nenorocite de medicul ginecolog are toate motivele sa creada ca fiica lor a avut parte de o minune, scrie Buna Ziua Iaşi.

Chiar daca se afla inca pe un pat de spital, sub atenta supraveghere a medicilor, starea Monicai Neamtu, in varsta de 19 ani, evolueaza favorabil. Familia asteapta cu nerabdare ca medicii sa le dea acordul sa mearga acasa in Botosani. Aceasta veste o vor primi doar dupa ce medicii care i-au stat alaturi in tot acest timp vor fi siguri ca nu mai exista niciun risc care sa-i puna viata in pericol.

like facebook

Fata se afla inca in sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI), unde poate beneficia de orice ajutor in cazul declansarii unei complicatii. Tanara in varsta de 19 ani a fost internata la Maternitatea Elena Doamna pentru extragerea unei sarcini extrauterine. Conf. dr. Razvan Socolov, director medical al maternitatii, a perforat in timpul operatiei unul dintre vasele de sange ceea ce a dus la aparitia unei hemoragii care nu a mai putut fi oprita timp de cateva zile, perioada in care Monicai i s-au facut transfuzii de sange si transfuzii cu concentrat trombocitar.

Pana in prezent, aceasta a fost operata de cinci ori, urmand sa fie supusa unei alte interventii de refacere a circuitului digestiv, deoarece chirurgii au fost obligati sa-i faca anus contra naturii, dupa eliminarea unei portiuni din colon. Ministerul Sanatatii nu s-a pronuntat in urma celor doua anchete efectuate la Maternitatea Elena Doamna din Iasi, iar la Colegiul Medicilor din Iasi comisia de malpraxis inca analizeaza cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *