Investiţii în judeţ blocate de contestaţii

drum roma nicseni turcanuMai multe investiţii cu fonduri europene sunt blocate în judeţ, din cauza firmelor care au contestat licitaţiile privind atribuirea lucrărilor. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat că modernizarea drumului judeţean Copălău-Cerbu-Dracşani este blocată de contestaţii. Îniţial, lucrarea a fost atribuit firmei  Asocierii SC Dandrucor SRL- SC Ecomary, patronată de naşii lui Florin Ţurcanu, însă, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor a admis contestaţiile depuse de firmele Transporturi Auto şi Tehnic Asist şi a anulat raportul procedurii de achiziţie publică şi actele subsecvente.

S-a suspendat licitaţia până la judecarea cauzei, pentru că firma a atacat în instanţă şi acum aşteptăm să se judece în instanţă„, a spus preşedintele CJ.

Şi licitaţia privind asfaltarea drumului Botoşani-Curteşti-Cristineşti a fost contestată, astfel încât şi această investiţie nu poate fi deocamdată derulată.

like facebookAşteptăm răspunsul contestaţiei care nu a venit încă de la Bucureşti. Vrem să derulăm investiţiile pe care le avem în contestaţii. Mai mult de atât ce se poate face„, a adăugat Ţurcanu.

Singurele lucrări care vor demara pe 5 mai sunt cele la Complexul monahal Coşula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *