Consilierii locali critică măsura privind preluarea plăţilor comune de municipalitate

consiliu local 2Consilierii locali critica măsura primarului Ovidiu Portariuc privind preluarea plăţilor comune de la populaţia din municipiul Botoşani. Corneliu Furtună a catalogat măsura drept ilegală.

Nu este corect. Este o singură variantă, cu defavorizaţii, dar câţi vor fi din ăia. Este destul de complicată treaba. O fi România stat social, dar nu suntem defavorizaţi„, a spus Furtună.

La rândul său, consilierul local Eugen Ţurcanu susţine că declaraţia primarului Portariuc a fost una politică, în condiţiile în care această măsură putea fi aplicată şi în urmă cu un an.

like facebook

În campania electorală din 2012 le-aţi promis oamenilor să nu mai plătească pentru aceste spaţii şi iată că au trecut două sezoane în care cetăţenii municipiului Botoşani au plătit pentru acele spaţii comune. Spuneţi că legislaţia vă împiedică să faceţi acest lucru, dar vă reamintesc că aţi avut o majoritate în Parlament de 70% şi aţi avut guvernarea şi mai mult era un ordin de ministru ANRSC care putea fi anulat de Parlament. Aşadar, tema aceasta pe care aţi aruncat-o din nou pe piaţă este o declaraţie politică„, a spus Ţurcanu.

Primarul Ovidiu Portariuc s-a angajat ca de anul viitor plăţile comune să fie preluate de municipalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *