Start pentru înscrierile la Atelierele Buzz, vineri, în parcul Mihai Eminescu!

reporterii buzzAsociaţia Buzzmedia dă startul activităţilor din proiectul intitulat „Atelierele BUZZ- jurnalism pentru copii” printr-o activitate de socializare si promovare a proiectului organizată, vineri, 2 mai, de ziua Tineretului, în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret.

Copiii-reporteri care scriu la ziarul Buzz, singura publicație scrisă de copii și adolescenți din Botoșani, vor fi prezenți, timp de două ore, începând cu ora 10.00, în parcul Mihai Eminescu, lângă fântâna arteziană, pentru a sta de vorbă cu copiii și tinerii interesați de a participa la activitățile proiectului finanțat de Primăria Botoșani.

like facebookCei interesați se vor putea înscrie pe loc la Atelierele BUZZ, care se vor desfășura în perioada mai-iunie și care se vor finaliza cu un concurs dotat cu premii!

La Atelierele BUZZ copiii și tinerii înscriși vor cunoaște tehnicile de obținere a unui interviu, vor deprinde abilități de operare a camerei de filmat și fotografiat, vor ști să scrie un articol de presă. Prin simularea unor dezbateri televizate pe teme de interes specifice vârstei participanților, copiii și tineriivor învăța să se comporte natural în lumina reflectoarelor, vor ști să-și stăpânească emoțiile. De asemenea, prin exerciții specifice de comunicare și dicție, participanții vor căpăta mai multă atenție în privința exprimării scrise și verbale și va crește gradul de creativitate și spontaneitate. Participanții vor putea deveni colaboratori permanenți ai ziarului Buzz, în calitate de reporteri ai școlii pe care o reprezintă fiecare. Înscrierile pentru Atelierele BUZZ se pot face în perioada 1-15 mai!

În afară de activitatea Atelierele BUZZ, proiectul amintit mai cuprinde desfășurarea unui simpozion de jurnalism, un concurs de reportaje video și lansarea unui manual de jurnalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *