Opoziţia a depus proiectul de hotărâre pentru schimbarea lui Cosmin Andrei. Vezi semnatarii!

eugen turcanu depus documentatie schimbat viceprimarMembrii opoziţiei au depus, miercuri, proiectul de hotărâre pentru schimbarea  viceprimarului PSD, Cosmin Andrei.

Eugen Ţurcanu a depus la consiliul local propunerea de schimbare ce a fost semnată de 13 consilieri, cei ai PNL şi ai Mişcării pentru Botoşani. Proiectul va fi discutat într-o şedinţă extraordinară ce va avea loc în data de 8 mai. Pentru înlocuirea acestuia  nu a fost menţionată nici o persoană, însă favorit este Eugen Ţurcanu.

like facebook ” În proiectul de schimbare, susţinut de 13 consilieri, nu este menţionată nici o persoană care să înlocuiască actualul viceprimar. Acest lucru se va decide la şedinţa de pe 8 mai”, a spus Eugen Ţurcanu.

Vezi aici lista consilierilor locali care au semnat pentru schimbarea lui Cosmin Andrei:

lista semnaturi schimbat viceprimar cosmin andrei

 

 

One thought on “Opoziţia a depus proiectul de hotărâre pentru schimbarea lui Cosmin Andrei. Vezi semnatarii!

  1. Foarte urit lucru! Dupa ce tinarul acesta a muncut atit de mult si a reusit sa realizeze una dintre cele mai bune Zile ale orasului din toate punctele de vedere, iata multumita lui: vine tot un Turcan si propune sa fie schimbat. Nu ne mai vine sa mai citim macar ce mai fac consilierii primariei ca stim ca nu vor face ceva corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *