Scandal în consiliul local de la o banală propunere de asociere cu CS Botoşani

consiliu localUn proiect banal de asociere a Primăriei Botoşani cu CS Botoşani pentru organizarea Campionatului Naţional de haltere a iscat un adevărat scandal.  Participanţi la replicile dure au fost consilierii Florin Gheorghiţă, Cătălin Alexa, Eugen Ţurcanu şi viceprimarul Cosmin Andrei.

like facebookEugen Ţurcanu a explicat că asocierea prevede acordarea gratuită a Sălii Polivalente, pentru găzduirea competiţiei de la începutul lunii iunie, în condiţiile în care organizatorii altor competiţii, precum karate, handbal sau K 1 au plătit bani pentru închirierea locaţiei.

Mai mult decât atât, acesta a dat exemplu incidentului de la baschet, când o jucătoare a fost accidentată grav, explicând că în cadrul unei asocieri şi Primăria ar putea răspunde.

” Ce se întâmplă dacă îi cade unui sportiv o halteră în cap? răspundem şi noi. În plus la alte competiţii s-au plătit câteva mii de lei şi nimeni nu a spus nimic”, a afirmat Eugen Ţurcanu.

În replică viceprimarul Cosmin Andrei a spus că de fapt consilierul PDL se opune performanţei, iar clubul sportiv ar trebui sprijinit pentru că a adus multe medalii de la competiţii europene şi mondiale.

Cătălin Alexa a adus un amendament în sensul în care a solicitat impunerea taxei de chirie şi acceptarea asocierii, Pe de altă parte Florin Ghiorhiţă a propus ca Primăria să acorde o sumă de maxim 5000 de lei pentru plata chiriei şi să se asocieze.

În urma votului au fost respinse toate variante, atât proiectul în forma iniţială, cât şi cele două amendamente. Consilierii au propus ca proiectul să fie rediscutat într-o şedinţă extraordinară, la începutul săptămânii viitoare.

 

CS Botoşani

2 thoughts on “Scandal în consiliul local de la o banală propunere de asociere cu CS Botoşani

  1. PORTOCALII AU FACUT IN PARC RESTURANT PENTRU UNII DINTRE EI , INCA NEDESCHIS ,IAR PORTARIUC FACE UN CENTRU DE JOACA PENTRU COPII TOT IN PARC ASTA E DIFERENTA DINTRE PARTIDUL CELOR MULTI SI PARTIDUL INTERESELOR PROPRII PORTOCALII ASCUNSII ACUM PRIN DIVERSE PARTIDE DE BUZUNAR!FELICITARI DOMNULE PORTARIUC SI ECHIPEI FACETI PENTRU CEI MULTI CARE VA VOR VOTA IN CONTINUARE TERMINATI SI PRIMAVERI DAR DE CALITATE . SUCCES!

  2. Ce rezultate pe plan National si International au dat halterele din cadrul C.S.Botosani ,incat niste asa zisi”CONSILIERI” se opun unei colaborari care pot aduce mai multe rezultate NOTABILE Mun.Botosani si ROMANIEI.Isi mai aduce consilierul Ghiorghita cand era vice cu cine juca fotbal GRATIS in sala polivalenta sau dir.PARAT de Baze Sportive si zone de agrement unde face activitati sportive cu bani putini??!!Consilieri pe post de GICA CONTRA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *