Consilier local nemultumit ca pe afisul manifestarilor la Zilele municipiului nu a fost trecut si Consiliul Local

portariuc cl si corneliu furtunaUn consilier local a criticat, miercuri, Executivul Primariei Botosani, intrucat Consiliul Local nu a fost trecut pe afisul manifestarilor de la Zilele municipiului. Corneliu Furtuna a spus ca banii alocati pentru organizarea acestui eveniment au fost dati de Consiliul local.

Am privit si eu afisele si doar Primaria Botosani aparea, Consiliul Local nu s-a vazut nicaieri. Botosaniul nu are Consiliu Local?  Toti vin si cer bani de la CL. Grosul fondurilor le dam noi„, a spus Furtuna.

Acesta a criticat, de asemenea, faptul ca Primaria nu a luat banii din chirii de la agentii economici, ci a dat unei firme sa se ocupe de acest lucru.

like facebook

Stiu ca Primaria inchira acele spatii pentru diversi doritori, S-a dat unei singure firme care mai departe a revandut. Nu am pierdut ca si Consiliu Local bani?”, a spus Furtuna in plenul sedintei de Consiliu Local.

One thought on “Consilier local nemultumit ca pe afisul manifestarilor la Zilele municipiului nu a fost trecut si Consiliul Local

  1. Cornelus;Poarta-te frumos cu Primarul,ca nu mai pupi Comisia de la TeatrulM.Eminescu pt,functia de director!Ai demonstrat tot ce nu poate gindi un om normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *