PNL Botosani propune un angajament politic cu toate partidele care nu sunt in USD, pe perioada campaniei electorale. Vezi ce contine!

alegeri PNL Botosani- Florin TurcanuPartidul National Liberal Botosani propune, la nivel local, un angajament politic cu toate partidele care nu sunt in alianta USD, in vederea ducerii unei campanii electorale pentru europarlamentare curate si decente. Invitatia a fost facuta urmatoarelor formatiuni politice: Partidul Democrat Liberal, Partidul Miscarea Populara, Partidul Forta Civica, Partidul Ecologist Roman, PP-DD, PRM, PNTCD, Partidul Noua Republica si Partida Romilor „Pro-Europa”.

Este un angjament politic pe care il facem public astazi (nr.miercuri) si invitam pe toti presedintii partidelor sa il studieze. Daca doresc sa il semneze, il vor semna, daca nu doar cei care doresc. Aceasta este o prima discutie pentru a putea asigura respectarea legislatiei la nivelul judetului Botosani„, a spus Turcanu.

Partidele semnatare ale angajamentului se angajeaza să acţioneze împreună pentru asigurarea unui climat politic stabil, într-o manieră care respectă pe deplin drepturile şi interesele legitime ale tuturor cetăţenilor, alegătorilor, partidelor politice şi mass-media.

like facebook

Să nu folosim în mesajul electoral şi în realizarea materialelor de campanie declaraţii şi imagini care incită la ură şi discriminare. Să utilizăm un limbaj care să promoveze incluziunea socială, pentru a evita discriminarea şi stigmatizarea unor persoane în baza oricăror criterii de diferenţiere. Să respectăm demnitatea persoanelor în cadrul comunicării electorale. Să nu utilizăm în discursul electoral şi în realizarea materialelor de campanie mesaje, declaraţii şi imagini care să inducă un sentiment de neîncredere şi ostilitate. Să acţionăm împreună pentru menţinerea şi exercitarea drepturilor electorale cetăţeneşti în acord cu normele legale în vigoare. Să ne informăm şi să ne consultăm reciproc în chestiunile de interes comun sau care pot afecta, prin efectele lor, desfăşurarea acestui angajament. Să aducem la cunoştinţa tuturor membrilor de partid şi a tuturor persoanelor implicate în campania electorală acest angajament politic. Ne asumăm acest angajament politic în numele candidaţilor la alegerile europene, al tuturor liderilor şi membrilor partidului, precum şi al voluntarilor implicaţi în campanie şi al personalului contractat în vederea campaniei„, se arata in angajament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *