Accidentul grav de la Roşiori a fost de fapt o bătaie între un căruţaş şi un şofer

accident rosiri ambulantaPresupusul accident rutier, reclamat marţi de doi săteni din Roşiori, a fost de fapt o bătaie între un căruţaş şi un şofer. Autorităţile au fost alertate de părinţii unui tânăr, de 21 de ani, care ar fi fost călcat de o maşină încărcată cu lemne, însă de fapt a fost o bătaie.

În urma cercetărilor s-a stabilit că victima, Cosmin Hriţcu, era însoţit de tatăl său şi se deplasau cu o căruţă în sat, ambii fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. La un moment dat, cei doi s-au intersectat cu două autoutilitare ce transportau lemne. Între căruţaşi şi pasagerii din cele două maşini a avut loc o bătaie, tânărul suferind mai multe leziuni. După conflict maşinile au plecat de la faţa locului, rămânând localnicii care acuzau că  tânărul a fost victima unui accident rutier.

Poliţiştii au efectuat mai multe filtre, iar şoferii şi pasagerii din cele două maşini au fost indentificaţi în judeţul Suceava. Cei doi şoferi, unul în vârstă de 26 de ani şi altul de 30 de ani, sunt din oraşul Fălticeni, respectiv comuna Baia.  În urma expertizelor făcute asupra maşinilor nu s-au găsit urme care să ducă la concluzia că au fost implicate într-un eveniment rutier. De asemenea medicii urmează să examineze victima în vederea stabilirii circumstanţelor producerii leziunilor.

„În cauză continuă cercetările, urmând a fi dispusă efectuarea unor expertize şi examinări de specialitate, în vederea stabilirii cu exactitate a elementelor de fapt şi de drept ale evenimentului sesizat şi respectiv a încadrării juridice”, se arată într-un comunicat al IPJ.

 

 

One thought on “Accidentul grav de la Roşiori a fost de fapt o bătaie între un căruţaş şi un şofer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *