Un fost poliţist şi-a deschis un bar în stil american

chrome bar botosaniUn fost poliţist din Botoşani şi-a deschis un bar în municipiul Botoşani, în care intenţionează să organizeze concerte live de calitate. Este vorba de Chrome Bar, pe care îl denumeşte ” singurul american bar din Botoşani”, unde „muzica live se îmbină cu pasiunea pentru old school live”.

Fostul ofiţer de poliţie Gelu Graur, aflat acum într-o misiune internaţională în Congo, şi-a deschis barul în zona Pietonalului Unirii, deasupra la Celtic Pub.

like facebook„Chrome isi primeste prietenii cu un aer cald si curat…o imbinare de elegata si vechi. Intr-o societate fugarita de noutati si tehnologie, Chrome te cheama sa retraiesti momentele anilor 70, 80 si 90, cu servicii din 2014„, susţine patronul.

Poliţiştii din Congo, instruiţi de un botoşănean

concert in chrome bar botosaniGelu Graur susţine că Chrome Bar s-a născut din nevoia de a oferi botoșănenilor și nu numai, o locatie diferită de cele existente.  Conceptul de ”american bar” obligă la o muzică de calitate, gustări ce însoțesc gama variată de băuturi alcoolice și nonalcoolice și o ambianță “old school” care lipsea din peisajul local. Chrome Bar înseamnă mai mult decât un spațiu pentru seri memorabile. Chrome Bar înseamnă un nou brand pe piață cu pretenția de a atrage oameni de calitate prin servicii de calitate, incluzând concerte live, party-uri tematice, proiecții de concerte, karaoke, stand-up comedy și teatru.
Din respect față de clienți și pentru a le oferi tot ce poate oferi o astfel de locație, Chrome Bar este dotat cu internet wireless, instalații de aerisire performante, aer condiționat, izolație fonică și o sonorizare unică în Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *