Şefa IŞJ: Toleranţă zero în cazul profesorilor care vin băuţi la ore

Mihaela huncaReprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că în acest an şcolar nu a ajuns în faţa Comisiei de Disciplină niciun cadru didactic care ar fi intrat băut la ore. Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ, a declarat că dacă există astfel de situaţii, directorii unităţilor de învăţământ vor trebui să aplice regulamentul.

Nu am cunoştinţă de aşa ceva şi este foarte grav. Cei care vor veni pe acest motiv în Colegiul de disciplină al Inspectoratului Şcolar, nu vom avea toleranţă. Toleranţa va fi zero. Fiecare unitate are tot interesul să aibă cadre didactice de calitate şi nu trebuie să avem niciun fel de toleranţă pentru astfel de cazuri, pentru că avem tineri care aşteaptă la uşile sistemului să intre„, a spus Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

like facebook

Un profesor de la Liceul de ştiinţe ale naturii „Grigore Antipa” a fost sancţionat recent cu 10% după ce intrat beat la ore.

 

One thought on “Şefa IŞJ: Toleranţă zero în cazul profesorilor care vin băuţi la ore

  1. Dar la directori nu?!! IGNAT de la liceul Dimitrie Cantemir vine mut … e drept ca nu intra la ore , uneori nici nu poate sa vorbeasca si inspectoratul stie, dar toleranta ,,,,,,,, cat cuprinde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *