Solicitare de desfiinţare a Stadionului Victoria. Vezi din partea cui vine!

Stadionul Victoria BotosaniUn fost militar din Botoşani solicită Primăriei desfiinţarea Stadionului Victoria de pe strada Pacea. Baza sportivă, care este principalul teren de pregătire al FC Botoşani, este revendicat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, condus de col (r) Mircea Comăneci.

like facebookAcesta susţine că terenul a fost amenajat pe o groapă comună în care au fost îngropaţi eroii căzuţi în 22 şi 23 noiembrie 1944 în luptele pentru eliberarea Bucovinei şi Basarabiei.

Aceşti eroi au murit în urma unei epidemii de tifos. Au fost aduşi căruţele, au fost făcute gropi comune în acest loc, au fost stropiţi cu var şi îngropaţi. Acum noi nu putem onora memoria lor decât cu chiu cu vai la capătul cimitirului, unde există 30 de morminte„, a afirmat Comăneci.

Acesta a făcut o adresă către Primăria Botoşani, iar miercuri va avea expune revendicarea în faţa consilierilor locali, în şedinţa ordinară a Consiliului Local.

3 thoughts on “Solicitare de desfiinţare a Stadionului Victoria. Vezi din partea cui vine!

  1. Parca de eroi se ocupa timofte, de la Cultul Eroilor. comanici a ramas fara membri si taie si din felia altuia ?! Interesant.

  2. ba coimaneci stai cuminte in banca ta…lasa stadionul acolo nu te apuca tu de stricat ca esti un nimeni.
    fa o cerere la primarie sa se scoata oasele de acolo,sa le iei acasa si sa le pui in raft.comunistule tot vrei sa strici

  3. Nu-i comunist. Asta a fost doar secretar utc cat si-a tarat ciolanele prin armata, iar acum, daca tot are o pensie de nesimtit trebuie sa latre si el ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *