Firma Semnal renunţă la investiţia de pe Bulevardul Mihai Eminescu

constructie bloc Semnal pe Bulevardul Mihai Eminescu BotosaniProiectul de hotarare privind investitia firmei Semnal pe Bulevardul „Mihai Eminescu” a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local. Anuntul a fost facut, marti, de primarul Ovidiu Portariuc, care a afirmat ca s-a primit din partea firmei Semnal cerere de retragere a proiectului de investitii si renuntare inclusiv la investitia respectiva.

Au renuntat si la plangerea prealabila pe care au depus-o. Vom scoate proiectul de pe ordinea de zi. Nu au motivat in niciun fel decizia.  Vazand atitudinea vecinilor, nu vor sa mai continue acest proiect„, a spus Portariuc.

like facebookLocatarii din zona au anuntat ca vor protesta, miercuri, in timpul desfasurarii sedintei de Consiliu Local, fata de constructia unor blocuri pe Bulevardul Mihai Eminescu.

2 thoughts on “Firma Semnal renunţă la investiţia de pe Bulevardul Mihai Eminescu

  1. Ce-i si cu oamenii astia cu bani (vecinii…)
    Acum vreo 5 ani, langa blocul meu, pe un fost teren de joaca s-a inceput constuctia unei vile. A fost un protest violent al tuturor locatarilor din zona pentru ca in afara faptului ca se desfiintau o multime de utilitati situate pe acel tren (batator de covoare, unicul teren de joaca din zona, unicul spatiu verde etc) se impiedica si interventia vreunei masini de pompieri la toate blocurile din zona care au ramas legate cu o mica alee intre blocuri (complet ilegal, ma rog in fiecare zi sa nu imi ia foc blocul…) . Protestul a fost transmis si la Somax, a fost chemata Politia si garda de mediu de cateva ori cand „proprietarii” macelareau nucii din zona etc – rezultatul fiind evident nul. Batranii zonei au rugat sa se verifice cu atentie asa zisele acte de proprietate pentru ca familia resepctiva in ciuda a ceea sustinea nu avea legatuira cu acel teren inainte de razboi etc. Mereu ni s-a invocat ca „oamenii au act de proprietate pe teren, fac ce vor acolo!. Consilierii locali nici nu au auzit de acel caz, acum vila troneaza in dispretul complet al legii. Ei, insa cand e vorba de deranjat niste proprietari de vile cu un bloculet, se schimba situatia. Alarma generala, primarul ia in discutie problema de n ori, etc etc etc iar la urma evident bloculetul nu se face desi cazul e similar (si aia sunt proprietari pe teren dar uite ca nu fac ce vor) Unde naiba e egalitatea in lumea asta ? 🙂

  2. S-au trezit toti comunistii sa faca scandal ca apare un bloc langa casele lor si nu mai pot sta la soare in intimitate. Nu incurca pe nimeni acel bloc mai ales ca este chiar in intersectie, nu in mijlocul caselor dar asa suntem noi din aceasta zona un pic mai in urma cu 50 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *