Cătălin Flutur: „Eu văd că ei știu mai bine cum se pot frauda alegerile”

catalin fluturLiderul PDL Botoșani, Cătălin Flutur, a răspuns acuzațiilor aduse de senatorul Doina Federovici, referitoare la faptul că PDL și  PMB pregătesc fraudarea alegerilor europarlamentare.

Flutur a declarat, luni,  într-o emisiune la TeleM Botoșani că un partid care începe cu acuzații o campanie electorală, nu are cu ce se lăuda în fața electoratului.

like facebook„Este o lipsă de respect din partea PSD să înceapă campania electorală cu acuzații la 2 două partide. Dacă PSD performa în cei doi an, dacă avea rezultate, dacă avea un proiect pentru România, probabil nu apela la acuzații de genul acesta împotriva PDL, PMB, cu aceleași declarații la președintele Băsescu. Nu au ce spune”, a afirmat Flutur.

Acesta a mai spus că prin comunicatul trimis, social-democrații dovedesc că ei cunosc cel mai bine tehnicile de fraudare ale alegerilor. „Neavând realizări, ei se ascund în spatele unei campanii negative. Eu nu știu cum se pot frauda alegerile, dar din ce văd în comunicatul respectiv, ei arată cum se poate face asta, văd că ei știu mai bine cum se pot frauda alegerile. Până acum nu au reușit să dovedească faptul că PDL ar fi fraudat alegerile, dar pe altă parte, sunt zeci de anchete pentru fraudă electorală, oameni condamnați pentru asta, în frunte cu președintele lor executiv, care nu e altcineva decât Liviu Dragnea”, a spus Cătălin Flutur, președintele PDL Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *