PNL a dat startul campaniei electorale pentru europarlamentare

banner electoral europarlamentare PNLPartidul Național Liberal(PNL) – filiala Botoșani a început în forță campania electorală pentru alegerile pentru Parlamentul European. Startul campaniei electorale s-a dat chiar în noaptea de 25 aprilie 2014, prin realizarea afișajului la punctele stabilite legal, de către echipa PNL Botoșani, în frunte cu președintele Florin Țurcanu. Afișele indică echipa campioană a PNL, respectiv actualii europarlamentari liberali, precum și botoșăneanul Mihai Țurcanu.

Ulterior, în fiecare zi a campaniei electorale, tinerii și pensionarii liberali, alături de membrii echipelor de conducere de la municipiu și județ au împărțit pliante electorale de la corturile amplasate în zone- cheie din Botoșani, îndemnând botoșănenii să își exercite dreptul fundamental de vot.

cort PNLDe asemenea, echipe mixte ale PNL au mărșăluit prin municipiu pentru a oferi pliante electorale și a conștientiza populația despre importanța votului, mai ales în contextul alegerilor europarlamentare.

Coordonatele pe care echipa PNL Botoșani își axează campania electorală sunt: “Pe 25 mai 2014, Europa alege! Alege și tu!”, o campanie a Partidului Național Liberal de conștientizare a importanței alegerilor pentru Parlamentul European.

Pe 25 mai votează un botoșănean pentru Parlamentul European! Avem șansa să contribuim la felul în care trebuie gestionată Europa! Votează Mihai Țurcanu și echipa PNL!

2 thoughts on “PNL a dat startul campaniei electorale pentru europarlamentare

  1. Este adevarat ca este echipa campionolor,dar la salarii??????????? Valean adina a castigat 74.400 euro/2013 si 131.000 euro/an cheltuieli generale.Aceasta este sotia lui Antonescu.Vedeti declaratia de avere din bec 2014.ro?????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *