Ţurcanu îl felicită pe Portariuc. Vezi de ce!

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuConsiliul Judeţean ar fi contribuit financiar la organizarea manifestărilor prilejuite de Zilele municipiului, dacă conducerea Primăriei Botoşani i-ar fi cerut acest lucru. Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat că nu a refuzat niciodată o solicitare de acest gen. Singurul lucru care l-a nemulţumit pe şeful CJ a fost absenţa agenţilor economici autohtoni la acest eveniment.

like facebook Şi-au făcut activitatea, oamenii au participat. Îl felicit pentru asta, însă, singurul lucru care m-a dezgustat a fost acela că trebuiau să fie botoşăneni acolo. Trebuie să chemăm alături de noi şi agenţi economici care plătesc impozite pe clădiri, pe maşini, impozite pe salarii. Am fost personal şi m-am uitat şi este adevărat ce am spus. În afară de unul care vinea dulciuri şi unul plăcinte, toţi erau din afara judeţului. A fost o jignire. O rugăminte a mea este ca altădată să luăm în calcul o altă abordare în ceea ce priveşte producătorii şi comercianţii„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Ţurcanu îl felicită pe Portariuc. Vezi de ce!

  1. In cadrul spectacolelor oferite nu aveau loc si institutiile culturale din Botosani?!Teatrul,Filarmonica,Casa de Cultura a Tineretului,Casa de Cultura a Sindicatelor,Liceul de Arta,Palatul Copiilor,nu au valoare sau organizatorii nu cunosc suficient activitatea acestora??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *