Turcanu despre preluarea platilor comune: Este o declaratie politica. Si doamna deputat Turcanu are un apartament. Plateste Primaria?

turcanu florinPresedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, considera ca masura anuntata de primarul Ovidiu Portariuc privind preluarea platilor comune de catre municipalitate este o declaratie pur politica. Seful CJ sustine ca nu este normal si legal ca toti botosanenii sa primeasca subventie de la Primaria Botosani, dat fiind faptul ca sunt multi cu venituri mari, ci acestea trebuie acordate in baza unor anchete sociale.

like facebook

Solicit tuturor sa studieze legislatia. Nu are acum Consiliul local sa aprobe plata tuturor cetatenilor pe zona de proprietate. Conform legii, trebuie sa se faca o ancheta sociala. Intrebarea mea este: poate Primaria sa plateasca si doamnei deputat Turcanu ca are un apartament? Nu se poate, ca ea are un venit mare. Trebuie facuta o ancheta sociala si care nu depaseste plafonul ala de venituri, poti sa-i dai subventii. Nu poti sa vii in Consiliu si sa spui ca platim noi totul. In ce baza ai platit? Legea spune:  faci ancheta sociala si care nu depasesti acele venituri. Vine Curtea de Conturi si intreaba de unde platim. Este o declaratie pur politica„, a mentionat Florin Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *