Nu te aşteptai la aşa ceva! Un botoşănean este idolul lui Connect- R

connect rIncredibil, dar adevărat. Un botoşănean este idolului lui Connect- R şi a fost sursa de inspiraţie a cunoscutului artist pentru hit-ul „Vara nu dorm”. Este vorba despre nimeni altul decât actorul Dan Puric.

Aşa cum spune domnul Dan Puric: „Dragostea lucrează firesc”. Noi, având dragoste faţă de muzică, nu urmărim un scop finit ci doar să o facem pur şi simplu, să ne placă nouă”, a spus Connect- R.

El susţine că actorul care a jucat la teatrul din Botoşani, Dan Puric, este cel care i-a schimbat viziunea despre viaţă.

dan puricEu, pe scena, ma transform. Plecam in turneu si atunci cand urcam pe scena pur si simplu ne merg picioarele. Ultimul concert l-am avut anul trecut, vreo sase zile. Cea mai mare satisfactie a unui artist este cand primeste aplauze. Atunci simt ca sunt iubit. Pe de alta parte, ma impinge si faptul ca mai nou am revelatii. Am avut o intalnire cu idolul meu Dan Puric si mi-a schimbat sistemul valoric. El mi-a spus ca e foarte bine ce fac si mi-a spus ca partea sexuala trebuie transformata in dragoste”, a spus Connect-R, în cadrul unei emisiuni.

De asemenea, Connect-R a dezvăluit că Dan Puric a fost ca o terapie pentru el.like facebook

Intalnirea cu Dan Puric, m-a schimbat. Este idolul meu, il iubesc. Am primit cadou de la el o sceneta pe care dansul o joaca, in Sfantul Inchisorilor. E o frecventa pe care nu o pot explica. M-am gandit cum ar fi daca ar fi Dan Puric presedinte, dar mi-am dat seama ca are un suflet mult prea curat, a mai spus el.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *