Botoşăneancă invitată la nunta Oanei Roman

oana romanO botoşăneancă care a reuşit să pună mâna pe unul dintre cei mai mari politicieni din România trăieşte o viaţă de huzur. Este vorba despre botoşăneanca Silvia Chifiriuc, care s-a căsătorit cu fostul premier al României Petre Roman.

Oana Roman şi Silvia Chifiriuc, soţia fostului premier al României, nu au practic nicio relaţie, în ciuda faptului că artista a intrat în familie din 2009, an în care Petre Roman s-a recăsătorit după divorţul de Mioara Roman. Dacă bruneta a lipsit de la cununia civilă a fetei soţului ei, iată că la nuntă sunt şanse ca ele să se cunoască în sfârşit, scrie Spynews.ro.

De ani buni, Petre Roman este liantul dintre cele două familii: respectiv Oana, Marius Elisei şi Maria Isabel – pe de o parte, iar Silvia Chifiriuc şi Petrus, fiul lor, de cealaltă parte. Aşa s-a întâmplat şi la începutul anului, când fostul premier al României a participat singur la cununia civilă a fiicei sale, după care a preferat să se retragă şi să lipsească de la petrecere.

silviaPe 15 iunie, Petre Roman va fi prezent la cununia religioasă a fetei sale, dar şi la creştinarea nepoatei.„Evident, tata o să vină la nuntă aşa cum vrea el!”, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii „Agentul Vip” de la Antena Stars, neştiind probabil ce surpriză i se pregăteşte. Misterul dacă politicianul va veni sau nu însoţit la importantul eveniment din familie l-a spulberat chiar Silvia Chifiriuc. Mai mult, actuala doamnă Roman pare dispusă să îşi cunoască rudele, însă nu vrea să forţeze în vreun fel întâlnirea.

„Eu şi Oana nu ne cunoaştem, dar soţul meu are o relaţie extraordinar de frumoasă cu ea. Nu ştiu dacă îl voi însoţi pe Petre la nunta fiicei sale şi la botezul fetiţei, pentru că în urma unui concert pe care l-am susţinut, săptămâna trecută, la Chişinău, în cinstea compozitorului Ian Raiburg, care a împlinit 35 de ani de activitate, am primit propuneri de colaborări să cânt acolo la sfârşitul lunii mai. E vorba de un turneu mai lung, care ar dura o lună de zile. Dacă nu intervine nimic pe plan profesional, probabil că am să merg cu soţul meu la nuntă. Vom vedea atunci”, a declarat Silvia Chifiriuc pentru spynews.ro.like facebook

Aşa că raza de speranţă există ca familia Roman să se reunească la nunta Oanei, singurul lucru care ar putea-o împiedica pe cântăreaţă să participe la fastuosul eveniment de pe 15 iunie, care va fi cerebrat la Palatul Ştirbey, ar fi doar un angajament profesional. În perioada următoare Silvia Chifiriuc se va lămuri asupra agendei de concerte, iar Oana va afla dacă îşi va cunoaşte, în sfârşit, mama vitregă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *