Anglia cauta peste 200 de asistenti medicali. Vezi ce locuri de munca si salarii mai ofera tarile europene!

cadre medicaleCadrele medicale sunt la mare cautare in tarile europene. Peste 200 de locuri de munca pentru asistenti medicali sunt puse la dispozitie de Marea Britanie. 150 de locuri sunt pentru asistenti medicali cu o experienta de minim sase luni in domeniu. Se cere cunostine de limba engleza, abilitati in comunicare si se ofera un salariu intre 21.000 si 27.900 lire brut pe an. De asemenea, mai sunt oferite inca 50 de locuri de munca pentru asistenti medicali generalisti, pe un salariu anual cuprins intre 21.300 si 27.000 lire brut pe an, dar si zece asistenti medicali terapie intensiva , cu o salarizare de peste 24.000 lire pe an.

Si Irlanada cauta 14 asistenti medicali, cu o salarizare de 2000 euro brut pe luna functie de experienta. Tot Irlanda cauta sa angajeze medici psihiatri, Se ofera o salarizare de 4000 euro brut pe luna functie de experienta. Si asistentii sociali au cautare in Marea Britanie, Se ofera o salarizare de 34.000 lire brut pe an.

like facebook

 Germania este interesata de ingineri mecanici sau inginer masini si instalatii. Danemarca cauta sa angajeze sase medici de familie.

Vezi aici toate locurile de munca oferite prin reteua Eures!locuri munca eures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *