Ovi Cernăuţeanu: Ţin la orăşelul acesta ca la ochii din cap

ovidiu cernauteanuOvi Cernăuţeanu şi Paula Seling au ţinut în stradă aproximativ 5.000 de botoşăneni până aproape de miezul nopţii. Cei doi au încheiat prima seară de spectacol şi au făcut un show de neuitat.

Au cântat atât în duet cât şi solo piese din repertoriu propriu, dar şi melodia cu care vor concura în acest an la Eurovision. Botoşăneanul Ovi Cernăuţeanu a promis că se va întoarce în Botoşani, un oraş la care ţine mult, alături de Paula Seling în cadrul unui proiect cultural de schimb de experienţă între Norvegia şi România.

like facebook” Ţin la orăşelul acesta ca la ochii din cap. În curând vreau să mă reîntorc cu un proiect foarte măreţ şi frumos, un schimb cultural între România şi Norvegia. Voi reveni cu Paula Seling şi se vor întâmpla lucruri frumoase”, a spus Ovi Cernăuţeanu.

Paula Seling şi-a lăudat partenerul de scenă şi a ţinut să le mulţumească şi spectatorilor care au asistat la concert. Artista a fost impresnionată de oraş pe care l-a caracterizat ca micuţ şi frumos.

” Le mulţumesc foarte mult tuturor care au fost în faţa noastră. Ne-au dat multă energie să cântân şi aşa este cel mai frumos. A fost o seară cu schimb de energie. Am fost foarte încântată că sunt prietenă cu un artist mare din Botoşani. Este un oraş superb, am apucatr să mă plimb, însă am şi mai fost aici şi vă felicit pentru un oraş micuţ şi frumos”, a declarat Paula Seling.

ovidiu cernauteanu si paula seling3ovidiu cernauteanu si paula seling2ovidiu cernauteanu si paula seling1ovidiu cernauteanu si paula selingzilele orasului3zilele orasului2zilele orasului1paula seling3paula seling2paula seling1paula selingovidiu cernauteanu3ovidiu cernauteanu1paula seling si ovi cernauteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *