Concursul „Şcoala mea protejează mediul” – ediţia a VII a

apm botosaniAgenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani şi Primăria municipiului Botoşani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani, organizează, şi în acest an, Concursul de protecţie a mediului “ŞCOALA MEA PROTEJEAZĂ MEDIUL”.

Aflat la a şaptea ediţie, concursul este dedicat sărbătoririi, la 5 iunie 2014, a Zilei Mondiale a Mediului şi se adresează unităţilor de învăţământ de nivel primar, gimnazial şi liceal din municipiul Botoşani.

Perioada de desfăşurare a concursului este 15 martie 2014 – 26 mai 2014. La sfârşitul perioadei de concurs, unităţile de învăţământ vor depune la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Botoşani, un portofoliu al activităţilor desfăşurate (care va include şi un CD cu poze), pe baza căruia se va realiza evaluarea.

Scopul acestui concurs este de a dezvolta un comportament responsabil faţă de mediul înconjurător. Şcolile vor desfăşura activităţi specifice pentru creşterea gradului de informare şi conştientizare în domeniul protecţiei mediului, atât în rândul elevilor şi profesorilor, cât şi al cetăţenilor din oraş.

like facebook

 „Câştigătorii ediţiei din 2013 au fost Eco şcoala gimnazială nr. 10 Botoşani şi Colegiul naţional AT Laurian Botoşani. Ca şi în anii precedenţi, câştigătorii vor primi diplome şi premii în cadrul unei festivităţi care va avea loc pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului.”, a declarat directorul executiv al APM Botoşani,  Eugen Mateciuc.

Sursa: comunicat APM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *