Presedintii asociatiilor de proprietari si-au spus nemultumirile privind plata spatiilor comune presedintelui ANRSC

presedinte anrscMai multi botosaneni si-au exprimat nemultumirea, vineri, la intalnirea cu preşedintele ANRSC, Doru Ciocan, fata de facturile pe care le platesc la caldura la Modern Calor, desi se incalzesc la centrale pe gaz, dar si fata de facturile de la apa. La intalnire  este prezent si subprefectul Gelu Ţigănucă, vicepreşedintele CJ, Cristian Achiţei, primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, parlamentarii Mihai Baltă şi Viorel Grigoraş.

Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari, Petrică Butnaru, a criticat autorităţile locale ca au permis aplicarea Ordinului 343 privind plata spaţiilor comune.

La momentul apariţiei ordinului 343, operatorii puteau contesta ordinul în instanţă, mai ales că aveau în derulare proiectul cu europeni şi ştiau care este realitatea în municipiul Botoşani. Ei au băgat programul inclusiv în blocurile în care erau apartamente trecute deja pe centrale de apartament”, a afirmat Butnaru.

presedinte anrsc1Nemultumiri privind facturile pe spatiile comune au fost exprimate si de reprezentanti ai altor asociatii de proprietari.

Daca erau buni gospodari nu se ajungea aici. Numai noi stim cum platim si cum ne descurcam cu pensia.  Am oprit caldura din martie si numai eu stiu cum ma descurc si imi vine factura de la Modern Calor si acum. Locatarii din blocul meu, in numar de 11, au facut o cerere prin care cerut sa se ia atitudine. Din octombrie, nu au raspuns nici pana azi raspuns. Ii doare in cot. Cu ce sunt datoare„, a spus o botosaneanca.

Oamenii au acuzat, de asemenea, ca daca inainte plateau pe spatiile comune catre societatea de termoficare lunar cate 2-3 lei, acum se platesc lunar si facturi de peste 90 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *