Comercianţii şi-au amplasat corturile pentru Zilele Municipiului.Vezi ce preţuri sunt!

chiosc zilele orasului9Comercianţii au început, vineri dimineaţă, să îşi amplaseze corturile pe pietonalul Unirea din municipiu pentru a servi botoşănenii ce vor participa la manifestările dedicate Zilelor Oraşului. De la îmbrăcăminte, bomboane, ciocolată, popcorn, porumb fiert, kurtos kalacs la mămăliguţă, bere suc şi suveniruri, reprezintă ofertele vânzătorilor.

like facebook Botoşănenii care vor să îşi delecteze papilele gustative vor trebui să scoată din buzunar 2,5 lei pentru un mic, 7 lei pentru o porţie de frigărui de pui sau porc, tot 7 lei pentru piept de pui sau ceafă de porc la grătar, 6 lei pentru costiţe de porc afumate la grătar, 6 lei pentru 100 de grame de cârnăciori la grăzar, 5 lei pentru o porţie de hamsii şi 4 lei porţia de cartofi prăjiţi.

Berea se vinde de la 3,5 lei Bergembier Draught, 5 lei Bergembier la 500 de mililitri, 6 lei Beks şi 8 lei Stela Artois.

chiosc zilele orasului7chiosc zilele orasului5chiosc zilele orasului4chiosc zilele orasului3chiosc zilele orasului2chiosc zilele orasului1chiosc zilele orasului

One thought on “Comercianţii şi-au amplasat corturile pentru Zilele Municipiului.Vezi ce preţuri sunt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *