Leo Grozavu: Nu mergem la Ploieşti doar în excursie să vedem stadionul şi atât

leo grozavu, andrei patacheAntrenorul FC Botoşani a prefaţat, vineri, partida pe care echipa o va disputa, luni, în compania formaţiei Petrolul Ploieşti. Leo Grozavu a menţionat că a studiat adversarul şi reprezintă o echipă redutabilă, însă şi elevii săi trec printr-o formă bună.

like facebook„Este un joc de campionat la unele dintre cele mai bune echipe ale campionatului cu jucători valoroşi cu un public extraordinar pe un stadion frumos. Sunt motivaţi şi sperăm să ne ridicăm la înălţimea adversarului. I-am urmărit , îi cunoaştem sunt jucători foarte valoroşi, ştim la ce să ne aşteptăm. Şi noi suntem într-o formă bună şi vom încerca să facem un joc bun. Nu mergem la Ploieşti doar în excursie să vedem stadionul şi atât. Vom încerca să facem tot posibilul să culegem ceva, dar înainte de meci nu vreau să mă avansez în afirmaţii care să nu fie acoperite de adevăr. În ultimile nouă etape nu am făcut nici un egal. Asta demonstrează că suntem de totul sau nimic. Până la finalul campionatului ne dorim să acumulăm puncte”, a afirmat Leo Grozavu.

Tehnicianul s-a plâns de problemele de lot pe care le are înainea jocului, doi jucători suspendaţi, Claudiu Codoban şi Sergiu Oltean, doi accidentaţi, Attila Hadnagy şi Andrei Patache, şi câţiva incerţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *