Maşina unui primar furată din faţa porţii. Vezi prin ce metodă!

primar Cristinesti StredieUn primar al unei comune din judeţ s-a trezit fără autoturismul de lux cumpărat acum două luni, hoţul fiind indentificat ca fiind chiar fostul proprietar al autoturismului. Marinel Stredie, primarul comunei Cristineşti şi-a cumpărat, la sfârşitul lunii februarie, un Audi A 6, din 2000, cu 3000 de euro, de la un bărbat din Vrancea.

„Maşina este fabricată în 2000 şi era înmatriculată în Bulgaria şi eu vroiam să o înmatriculez în România dar nu am mai apucat”, a spus Marinel Stredie

 

like facebookLa scurt timp după achiziţionarea maşinii, primarul a rămas fără noua achiziţie, după ce persoane necunoscutue au plecat cu maşina din faţa porţii locuinţei, iar acesta a raportat furtul la poliţie. Anchetatorii au urmărit imaginile surprinse de camerele de luat vederi montate la casa alesului şi au demarat cercetările.

Primele indicii duceau către fostul proprietar al autoturismului, în condiţiile în care s-a observat că la momentul furtului, lângă maşina primarului a oprit un autoturims înmatriculat în Vrancea. Mai mult decât atât furtul nu s-ar fi produs prin forţarea vreunei uşi, ci cu chei potrive, iar Marinel Stredie a primit doar un set de chei când a cumpărat maşină.

Marţi poliţiştii au indentificat autoturismul într-o comună din Vrancea, la volan fiind fostul proprietar, Cristinel N. Acesta le-a spus poliţiştilor că îi e atât de dragă maşină încât nu se putea despărţi de ea.

One thought on “Maşina unui primar furată din faţa porţii. Vezi prin ce metodă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *