Film românesc în premieră la Cinema Unirea Botoşani

cinema unireaCinema Unirea Botoşani va difuza, vineri, începând cu ora 19.00, în premieră, producţia românescă „D’ Ora. Filmul este regizat de Delia Antal, iar din distribuţie fac parte Delia Antal, Julian Byrd, Mihai Arsene, Mircea Tudosa, Sophie Brabenec.

Gen film: comedie, dramă.

Înconjurată de sărăcie, într-o Românie post-comunistă, o tânără naivă profită de oportunitatea de a emigra în Anglia, chiar dacă asta înseamnă a călători cu o dubă, ascunsă într-o cutie de carton. Ajunsă la Londra, visurile ei de a se îmbogaţi şi a deveni faimoasă sunt repede spulberate de realitatea vieţii cotidiene. Impactul cultural, schimbarea modului de viaţă, de la o existenţă monotonă şi sărăcă în România la o viaţă riscantă la Londra, precum şi dorinţa de a-şi depăşi condiţia şi a-şi ajuta rudele de acasă, o încarcerează pe Dora într-o lume în care inocenţa ei este treptat spulberată.

like facebookD’Ora este o poveste emoţionantă prezentată într-un mod amuzant, care scoate la lumină probleme reale cu care se confruntă milioane de emigranţi în lumea globalizată de azi.

Filmul va rula în perioada 25 aprilie- 1 mai, de la orele 17.00 şi 19.00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *