Un fost prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani a lovit cu maşina un poliţist

pr_gheorghe_stan_7340Un fost prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani a fost implicat, miercuri, într-un grav accident rutier petrecut în capitală.

like facebookMagistratul se afla la volanul unui autoturism Audi şi a accidentat un agent care dirija circulaţia în Piaţa Naţiunile Unite. Accidentul a avut în jurul orei 10.00, când autoturismul, înmatriculat în Bacău şi condus de Gheorghe Stan, care venea dinspre Splaiul Independenţei, a intrat în intersecţia de la Piaţa Naţiunilor Unite şi a încercat să facă stânga, moment în care l-a lovit pe agentul care dirija traficul.

Poliţistul a suferit răni la ambele picioare şi s-a lovit uşor la cap, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă.

În prezent inspector şef adjunct  la Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, Gheorghe Stan, le-a spus anchetatorilor că nu l-a observat pe poliţist. Procurorul nu consumase alcool şi a fost dus pentru audieri la sediul Brigăzii Rutiere

Pe numele acestuia a fost deschis, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Gheorghe Stan este originar din Bacău, iar după absolvirea univeristăţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi a lucrat ca procuror la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Darabani şi Botoşani. În septembrie 2005 a fost delegat din funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani în funcţia de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. După doi ani a fost avansat la CSM.

Sursa: Mediafax

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *