Botoşăneanca căsătorită cu fostul premier al României provoacă scandal în familia acestuia

petre roman silvia chifiriuc
Foto: Ziarul Ring

Botezul fiicei Oanei Roman a adus tensiuni in familia acesteia. Desi a fost invitat sa participe la crestinarea nepoatei sale, Petre Roman a fost nevoit sa decline invitatia. Acesta nu vrea sa vina fara sotia sa, botosaneanca Silvia Chifiriuc, care nu este agreata deloc de Oana, scrie Cancan.ro

Au trecut sapte ani de la divortul lui Petre Roman de femeia cu care a petrecut mai bine de 30 de ani din viata, Mioara. Intre timp, fostul premier al Romaniei s-a casatorit cu o cantareata de muzica usoara, Silvia Chifiriuc, cu care a facut si un copil. Desi lucrurile par sa se fi linistit acum, fiica acestuia, Oana, nu si-a iertat de tot tatal. Peste numai doua luni, in familia Roman va avea loc un mare eveniment: Oana se va casatori si religios, iar pe deasupra isi va boteza si fiica.

Oana nu o suporta pe actuala sotie a tatalui sau!

La evenimentul care va avea loc pe data de 15 iunie, la Palatul Stirbei, a fost invitat si tatal miresei, Petre Roman. Numai ca, dupa multe discutii, se pare ca acesta nu va fi prezent la  nunta. Motivul?

like facebook

„El nu vrea sa vina fara sotia lui, Silvia. Spune ca sunt o familie si ca asa este normal, sa fie si Silvia langa el. Oana nu este deloc de acord. Totusi, acea femeie i-a destramat familia, iar Mioara a suferit enorm. 

„Este normal ca nimeni sa nu o vrea pe Silvia acolo, avand in vedere ca vorbim despre unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei. Totusi, nu cred ca pe domnul Roman il va lasa sufletul sa nu treaca macar o ora. Isi iubeste fiica si a incercat sa ii fie alaturi. Multi ani de abia si-au vorbit, dar de cand Oana a ramas insarcinata, relatiile au devenit mult mai bune. „, ne-a declarat un apropiat al familiei Roman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *