Prins la volan fără permis şi cu plăcuţe de înmatriculare de la un alt autoturism

politie_girofar_albastruUn tânăr de 22 de ani, din localitatea Vlădeni Deal, comuna Frumușica, a fost depistat, în noaptea de luni spre marţi, în timp ce conducea un atutoturism pe raza localităţii Rădeni. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Totodată, poliţiştii au stabilit că autoturismul condus de tânăr era radiat din circulație, iar plăcuţele cu numerele de înmatriculare, montate pe acesta aparţineau în fapt unui alt autovehicul.

like facebook

 În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *