Primarul Portariuc a prezentat primele documente privind constructia celor doua cartiere de locuinte pentru tineri

portariuc cu planul locuinte tineri 1JPGRealizarea celor doua cartiere cu locuinte ieftine pentru tinerii din municipiul Botosani devine realitate. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat ca au fost întocmite referatele de oportunitate a studiilor topografice, unul pentru ansamblul de locuinţe Ion Creangă si celalalalt pentru ansamblul de locuinte din zona Lebada. Pe baza acestor documente, sustine primarul, urmeaza sa se realizeze studiile de ridicare topografica.

In cazul ansamblului de locuinte de pe Creanga este vorba de o ridicare topografica pentru o suprafata de opt hectare. Va fi facuta o analiza zonala, iar dupa ridicarea topografica se va face studiul geotehnic si in functie de stabilitatea terenului vom veni cu solutii tehnice, planuri urbanistice„, a spus primarul Ovidiu Portariuc, adaugand totodata ca studiile de ridicare topografica vor fi scoase la liciatie.

like facebook Anul acesta vor fi realizate aceste studii si abia de anul viitor va incepe constructia propriu-zisa a locuintelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *