Patru persoane reţinute după descinderile de miercuri dimineaţă de la Flămânzi

audieri hoti flamanzi BotosaniPatru persoane, bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt şi distrugere prin incendiere, au fost reţinute de poliţişti în urma percheziţiilor domiciliare efectuate miercuri dimineaţă pe raza a două localităţi din judeţul Botoşani.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Botoşani, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au efectuat, miercuri, şapte percheziţii în localităţile Flămânzi şi Păltiniş, judeţul Botoşani.

like facebookOpt persoane sunt bănuite că, în perioada martie – aprilie 2014, ar fi comis, pe raza judeţului Botoşani, mai multe furturi din societăţi comerciale.

audieri hoti flamanzi 2O parte dintre persoane sunt de asemenea bănuite că, în perioada 10 – 12 aprilie a.c., ar fi comis trei infracţiuni de distrugere prin incendiere a două autoturisme şi un imobil în care funcţionau spaţii comerciale, pe raza localităţii Flămânzi. Este vorba de maşinile şi pizzeria care aparţin molului de afaceri Sorin Ţapu din Frumuşica.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani faţă de patru tineri, cu vârstele cuprinse între 21 şi 27 de ani, toţi din localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *