Festivalul judeţean de folclor „Dorule, floare de rouă”, la a XII-a ediţie

festival dorule floare de rouaCasa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoşani în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani cu sprijinul Primăriei municipiului Botoşani, organizează în perioada 9 – 11 mai 2014, cea de a XII – a ediţie a Festivalului judeţean de folclor „Dorule, floare de rouă”.

Festivalul judeţean de folclor „Dorule, floare de rouă” face parte din Proiectul cultural „Festivalul Liceenilor” 2014 finanţat de Primăria Municipiului Botoşani.

In perioada 9 – 10 mai 2014, începând cu orele 17:00, se va desfăşura concursul pe cele 7 secţiuni artistice. In data de 11 mai 2014, orele 18:00 va avea loc Gala Laureaţilor, unde vor evolua elevii Liceului de Arta „Stefan Luchian” Botosani, Ansamblul de jocuri populare „Margineanca” al Casei de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botosani si Laureati ai editiilor precedente.

like facebook

 Concurenţii, respectiv soliştii vocali, soliştii instrumentişti, şi grupurile vocale, vor fi acompaniaţi de Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”, dirijor Ciprian Potoroacă.

Concursul se adresează numai elevilor de liceu din judeţul Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *