Prins cu peste 100 kg de peşte fără documente

peste confiscatPoliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol unui bărbat, care transporta aproximativ 100 kilograme de peşte fără a deţine documente legale.

În data de 15 aprilie, in jurul orei 16.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Botoşani/I.T.P.F. Iaşi aflaţi în executarea unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol au oprit în trafic pentru control, în localitatea de frontieră Gulioaia, o autospecială frigorifică înmatriculata în Botoşani, condusă de cetăţeanul român Cristian G., în vârstă de 39 ani.

like facebook

La controlul efectuat asupra autoturismului, în compartimentul transport marfa, a fost descoperită cantitatea de 112 kilograme peşte din care 15 kg. şalău şi 97 kg. crap, pentru care cetăţeanul nu avea documente de provenienţă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea/transportul/comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor şi a produselor din peşte, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecatoria Botoşani.

Întreaga cantitate de peşte a fost ridicată în vederea continuării cercetarilor, potrivit unui comunicat de presa.

One thought on “Prins cu peste 100 kg de peşte fără documente

  1. Brati! Halal de politia frontiere….alti vand tigari chiar si droguri in ceru liber si lau gasit pe acest gainar care probabil castiga si el existenta de pe o zi pe alta….HALAL…c9m2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *