Sportivi din Botoşani, pe podium la Campionatul European de copii si juniori QWAN KI DO

sportivi club daoLa sfârşitul săptămânii trecute,  a avut loc in Franta, in localitatea Saint Memmie, a III-a editie a Campionatului European de copii si juniori QWAN KI DO intercluburi la care au participat 440 de sportivi cu virste cuprinse intre 7 – 17 impliniti, din 10 tari. La cele 2 probe au participat astfel: Thao quyen ( proba tehnica) 357 sportivi iar la song dau (proba de lupta competitionala) 349 sportivi.

Astfel copii si juniorii pregatiti de Eugen Turcanu centura neagra 3 dang si Victor Trofin centura neagra 2 dang au confirmat rezultatele bune obtinute in acest an la competitiile nationale reusind rezultate remarcabile, facind cinste orasului Botoşani cat si Romaniei clasindu-se la 3 probe pe cea mai inalta treapta a podiumului.

like facebook

 Performanta acestor copii vine dupa o pregatire intensa si continuua ce are inceputul in urma, cu cel putin 3-4 ani cind au pasit prima data pragul salii de antrenament .Ulterior ,an de an, parcursul foarte bun a acestora la competitiile nationale ne-a indreptatit sa paricipam in acest eveniment in 2014. Precizam ca in anul 2012 o parte dintre acesti copii au obtinut rezultate spectaculoase la Berlin la Campionatul European de copii si juniori.  Acesti copii sunt exemplul ca se poate face performanta si in municipiul Botosani, ca pregatirea fizica e o alternativa la echipamentele electronice din ce in ce mai sofisticate si mai atragatoare, ca pregatirea mentala si stapinirea emotiilor ii ajuta sa se concentreze si sa se autodepaseasca la activitatile scolare”, a declarat Eugen Ţurcanu.

sportivi club dao 1

Aceasta actiune face parte din graficul activitatilor finantate de Municipiul Botosani in anul 2014.

Din partea CS DAO Botosani au participat 11 sportivi care au obtinut urmatoarele rezultate:  7-8 ani- feminin

Locul 1. AMOS ECATERINA NICOLETA

Locul 2. HRIŢCU BIANCA NARCISA

13-17 ani –feminin

Locul 3. BÂRLĂDEANU ECATERINA GABRIELA

7-8 ani   – masculin

Locul 1. CIOBANU IUSTINIAN MARIAN

Locul 3. EPUREANU ANDREI GABRIEL

13-15 ani-masculin

Locul 2. ANDREI BUICIUC

9-10 ani – feminin

Locul 1. BUICIUC CRISTINA BIANCA

Locul 2. BACIU BIANCA

LUPTĂ competitionala: 13-15 ani –- feminin

Locul 2. ANISTOROAIE DENISA IZABELA

SOROHAN ALEXANDRA

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *