Portariuc: Este pentru prima si ultima data cand dam un aviz pentru Targul Agro-Zoo. Nu ne putem permite sa defilam cu turme de animale pe strazile orasului

targ agro zoo popautiPrimarul Ovidiu Portariuc il avertizeaza pe Florin Turcanu ca este ultima data cand municipalitatea mai elibereaza autorizatie pentru organizarea Targului Agro-Zoo in municipiu. El spune ca o astfel de actiune nu se preteaza a fi organizata in oras, ci in mediul rural, insa, va sprijini manifestarea. Targul Agro-Zoo va fi organizat pe 3 si 4 mai, la Poligonul ACR.

like facebook

Am vazut o ingrijorare nefondata din anumite zone privind evenimentul. Primaria Botosani va sustine manifestarea si va incerca sa contribuie cu tot ce se poate, astfel incat sa ofere botosanenilor un eveniment de care sa se bucure. Pe de alta parte, am speranta ca cei de la Consiliul Judetean vor sti sa gestioneze evenimentul ca sa nu produca nemultumiri in randul cetatenilor. Aceste targuri nu se organizeaza in mediul urban, dar am facut o exceptie de aceasta data si il anunt pe domnul Turcanu ca este prima si ultima data cand se acorda un aviz pentru un asemenea targ. Nu ne putem permite sa defilam cu turme de animale pe strazile orasului„, a spus primarul municipiului Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *