Foto! Maşina unui ofiţer DNA, arsă într-o parcare din Botoşani

masina arsa noapteaMaşina unui ofiţer al Serviciul teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticorupţie a ars, în noaptea de luni spre marţi, în timp ce era parcată pe o alee din municipiul Botoşani. Autoturismul, un Ford Mondeo, al lui Ioan-Cristinel Calistru se afla pe Aleea Zorilor în faţa cabinetului de medicină veterinară a medicului Dorin Vasiliu.

like facebookVecinii au alertat pompierii care au intervenit la faţa locului cu o autospecială. În momentul intervenţiei, ardea atât partea din faţă a Fordului, cât şi habitaclul.

masina arsa noaptea 1

Potrivit medicului Dorin Vasiliu, prieten cu Calistru, ofiţerul de poliţie judiciară nu se afla în localitate la momentul producerii incendiului.

Maşina ar fi fost dusă, luni după amiază, la spălat chiar de Vasiliu, soţul directorului Direcţiei Sanitar- Veterinare, Minodora Vasiliu. Prejudiciul se ridica la 4000 euro.

 

 

masina incendiata noaptea

6 thoughts on “Foto! Maşina unui ofiţer DNA, arsă într-o parcare din Botoşani

  1. Habar n-aveam ca exista DNA la Botosani. Si daca exista , ce cauta masina lui in fata casei lui Vasiliu la 12 noaptea. Un atac mafiot sau niste relatii mafiote ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *