Picturi pe ouă gigant la Uvertura Mall realizate de peste o sută de copii

oul pictat-2Peste 150 de copii de la 9 școli din municipiu au fost prezenți, în dimineața de Florii la Uvertura Mall, pentru a participa la concursul de pictat ouă gigant.

Modele tradiționale, flori, fluturi, dar și modele cu inspirație religioasă, chiar chipul lui Iisus Hristos sau al Maicii Domnului au realizat, timp de aproape două ore, copiii înscriși la cea de-a doua ediție a concursului.

like facebookAnul trecut, concursul a fost câștigat de Școala nr. 11, prezentă și anul acesta cu un echipaj la concurs. Față de anul trecut numărul școlilor a crescut, dar și al numărului de copii care formează echipajele.

oul pictat-1Anul acesta, într-un echipaj au lucrat circa 15 copii față de 10 cât au fost anul trecut într-un echipaj. Ouălele pictate vor fi fotografiate și postate pe Facebook, urmând ca în perioada următoare să fie votate cu likeuri, astfel încât pe data de 23 aprilie când este ziua orașului, să fie declarat și câștigătorul.

Profesoara Greta Cojocaru, implicată în organizarea acestei ediții,  a declarat că este un concurs care unește profesorii, elevii și părinții. „Este un concurs extraodinar de frumos. Copiii vin cu părinții și lucrează foarte frumos și e bine că formăm o echipă, noi, cadrele didactice, părinții și copiii„, a spus Greta Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *