Bunătăţi de Paşte! Brutăria care produce cozonaci şi pască pe vatră

cozonaci Iba BotosaniO brutărie din Botoşani produce pască şi cozonaci naturali 100%, fără E-uri, fără conservanţi fără amelioratori.

Păşcuţele şi cozonacii produşi sub brandul Campus Vero nu sunt realizaţi în manieră industrială, ci manual.

like facebook„Cozonacii pe care noi îi facem sunt copţi pe vatră, în cuptor de caramidă, încălzit cu lemne răşinoase„, susţine patronul brutăriei Iba, Velică Ailenei.

cozonac IbaEl spune că ingredientele utilizate (nucă, unt, stafide, rahat, lapte dulce, iaurt, ouă) sunt toate naturale şi ecologice.

Pentru că numărul de clienţi este foarte mare şi comenzile pe măsură, brutăria Iba anunţă că va onora doar comenzile date cu câteva zile înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *